cover editie 46Rondom het thema ‘Hollands Glorie’ vindt u een keur aan inspirerende en uiteenlopende technieken, verwerkt in diverse werkstukken.

Er zijn ditmaal maar liefst 4 extra werkstukken Om een klein tipje van de sluier op te lichten: er is een oer-Hollands tafellaken, kofferhoezen met de fraaie PTT postzakkenstof.

Maar ook een retro tafelkleed, smock-Art kussens, een trendy leren tas, een bloemenkraag en een kippenquilt. We laten u de techniek met ‘roesten’ zien. Voor de kids een handige opbergzak en –ton. Plus een bijzonder bolerootje.

In dit nummer:
Retro tafelkleed – Smock-Art kussens – Trendy leren tas – Opvouwbaar tasje – Bloemenkraag – Roesten – Kippenquilt – Opbergzak en -ton- Een uitgeknipte bolero – Nieuwe functies in de software en nog veel meer.

Omvang: 60 pagina’s + 8 pg werkbeschrijving
Op voorraad. Prijs magazine € 7,75
U kunt deze editie nabestellen.

HandmadeTijdens de beurzen in het voorjaar hebben we met veel lezeressen open en uitgebreid gesproken over het magazine en invulling van de werkstukken. Naast heel veel enthousiaste reacties kregen we ook een aantal kritische opmerkingen. Ook daar zijn we blij mee, al blijft het moeilijk een magazine op maat te maken. Wil de één grote werkstukken, de ander juist snelklaar projecten. Voor de één is het kleurgebruik te fel, terwijl ander weer aangeeft er helemaal vrolijk van te worden.
We zijn er ons van bewust dat we het niet iedereen naar de zin kunnen maken, maar het is wel waar we naar streven en ons best voor doen.

Oordeel zelf over dit nummer en laat het ons weten.