Wintereditie 2020 StitchatHome 72

De wintereditie van 2020 al weer klaar en deze keer hebben wij vier extra pagina’s met leuke projecten!

In deze editie hebben we wederom een keur aan werkstukken. De Sinterklaas aankleedpoppetjes krijgen in deze editie een vervolg en zijn omgetoverd naar een Kerstman met elfjes en een rendier. Maar ook een aantal snel klaar kerstprojecten ontbreken natuurlijk niet.

Deze keer het laatste deel van de seizoenenquilt, een heel populair werkstuk waar veel van onze lezers al hard aan gewerkt hebben.

Uiteraard mogen de populaire Gnomes niet ontbreken, die in diverse werkstukken zijn verwerkt. Een wel hele vrolijke ‘kiekeboe’ groeimeter met vrolijke beesten die om een hoekje kijken. En we hebben meer beesten deze keer zoals een steampunk kat.

Voor een heerlijke geur in huis hebben we eigentijdse geurzakjes ontworpen, en gaat u naar buiten kunt u wegkruipen in een heerlijke wegkruipsjaal in de zogenaamde chenilie-techniek.

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten
Aankleedpopjes voor Kerst *  Badges * Deurhanger * Gnomes * Groeimeter * Lavendelzakjes * Paspophoes * Shirt met 3D-effect * Shoppertje  van leer * Sjaal * Sterren * Sterrenbeelden kalender * IJskristallen van papier * * Vierseizoenenquilt * Winterse taferelen

Technisch:
Spelen met tekst  (Janome Digitizer 5.5) en Ontwerpen van letters met volle satijnsteek (Premier+2 Create)