Winter 2018 nr 64

Een editie vol met daarin weer diverse creatieve projecten die goed aansluiten op de komende feestmaand. Zo vindt u bijvoorbeeld inspiratie voor een soepkomwarmhouder, een kerstkussen én de wordt uitgelegd hoe u de Escherquilt uit editie 63 af kunt maken. Ook in deze editie zijn een sashikokussen, een fiberkaart en een tas van kurk en vilt te vinden, evenals de werkbeschrijvingen voor een houten hondenkapstok, sneeuwpopgezichtjes en een decoratieve sjaal.

In dit nummer vindt u o.a.
Sashikokussen XXL * Quilt in Escherstijl (Deel 2) * Een fiberkaart maken * Tas van vilt en kurk * Sjieke dames * Houten hondenkapstok * Sneeuwpopgezichtjes * Proost – Drieluik * Kerstster * Sjieke stola * Feestelijke outfit * Blocknote borduren * Anatomieschilderijtjes * Kerstkussen * Portomoneetjes * * Decoratieve sjaal * Soepkomhouder en Technisch Branching in Janome Digitizer V5 en een lijntekening maken in Embird

December is een maand van gezelligheid, feestdagen en warmte. Over een paar weken is het namelijk alweer tijd voor kerst. Kerstmis is het perfecte excuus om lekker creatief bezig te zijn met allerlei soorten accessoires en projecten.

In deze editie vindt u bijvoorbeeld de werkbeschrijving voor een prachtige kerstster, die u zelf kunt borduren. Het leuke aan dit werkstuk is dat u het patroon in zwart*wit kunt printen, zodat u zelf kunt kiezen welke kleur uw kerstster wordt.

Ook voor mensen die wellicht iets minder hebben met kerst, zijn er weer genoeg verschillende werkstukken om uit te kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze geborduurde sjieke dames? In deze editie van StitchatHome vindt u dit leuke patroon in twee formaten, zodat u ze zowel op placemats als op onderzetters kunt borduren! Op die manier fleuren ze uw eettafel helemaal op. Van deze placemats kunt u ook een tas of opberghoes voor andere placemats maken.