Zo op het einde van het jaar hebben we altijd de neiging om terug te kijken op wat we gedaan hebben. In dit geval kijken wij niet terug op het afgelopen jaar, maar zijn we in oude edities van StitchatHome gaan kijken. Dan blijken de oudere edities een ware inspiratiebron om werkstukken in een nieuw jasje te steken.

Oude projecten als inspiratiebron
U zult versteld staan van hoe de medewerkers hun fantasie hebben laten gaan. De koffiezakkentassen uit E53 hebben een nieuw leven gekregen in een prachtige eigentijdse quilt. Houtborduren, dat diverse keren in StitchatHome heeft gestaan, hebben we laten terugkomen in een theedoos. Ook de droomvangers uit 2011 zijn in de restyle gegaan, en u zult versteld staan van het resultaat. Verder vindt u diverse cutworkprojecten, een techniek die we vaker behandeld hebben.
Kortom, u zult zich beslist niet vervelen en wellicht kunnen oudere projecten ook voor u als inspiratiebron dienen.

In dit nummer vindt u o.a.
Houtborduren * Dromenvanger * Cetic Cutwork * Speeltjes * Boerenbont*Poppenbedje * 3D vakantiefoto’s * Doodle etui * Gepuncht ornament * Franje of Frinje borduren * Raamfolie* Schoenentas * Tippagina met leuke borduurpatronen uit ‘Stitch’* En technisch geven wee een rondleiding in Embird en Stippling around in PE-Design