Voorjaar 2019 nr 65

Vandaag gaat editie 65 naar de drukker!
Een editie met een frisse look en wij hopen natuurlijk dat u weer net zo enthousiast over bent over deze uitgave als wij.

Wat kun u verwachten In deze editie?

  • Vrolijke lentewerkstukken waarbij we het paasfeest uiteraard niet vergeten zijn. Er zijn kippen en eieren in overvloed in prachtige kruissteekmotieven.
  • De lente is het seizoen van de narcissen. Deze prachtige bloemen hebben wij voor u op een blouse verwerkt. Ook prachtige tulpen komen volop aan bod, verwerkt op een mandje in Delftsblauw.
  • De tas in Desigual-stijl is een hele uitdaging voor de gevorderde borduursters en naaisters, maar na dit harde werkt heeft u dan ook een pronkstuk.
  • Voor de buitensporters hebben wij een speciaal veiligheidshesje ontworpen zodat u in het donker goed zichtbaar bent.
  • Aan in en om de keuken hebben we uiteraard ook gedacht. Zo vindt u stoere geborduurde leren schorten, speciaal voor de ‘keukenprinsen’.
  • Ook laten we u zien hoe u zelf een superhandig opbergrek voor kruidenpotjes maakt.

Kortom, u zult zich beslist niet vervelen, er is weer een ruim aanbod aan werkstukken en gratis downloads.

In dit nummer vindt u o.a.
Blouse * Cadeau-envelop * Geurzakjes* Kinderrok en shirt * Kruidenrek * Mandje* Naai-etui * Paaskleed * Paasletters * Puzzelbeer * Spijker, net even anders * Tulptegel * Sokken borduren* Sleutelhangers * Stoer schort voor mannen * Tas in desigual-stijl * Veiligheidshesje * Vlinderdecoratie *
Technisch: Bespreken we de nieuwe functies in Pe-Design 11 en gaan we tekeningen omzetten naar borduurmotief in de software.