De 75ste editie van StitchatHome!

Een mousepad cadeau bij de 75ste editie!

Bij deze editie van StitchatHome ontvangen alle abonnees een leuk cadeau! U krijgt van ons een mousepad cadeau want u heeft namelijk een bijzonder nummer in handen: de vijfenzeventigste editie.  Al ruim 18 jaar leveren we magazines vol met creativiteit, ideeën en inspiratie.

Wilt ook u deze leuke mousepad cadeau bij het magazine ontvangen? Word dan ook abonnee van hét magazine vol met creativiteit, ideeën en inspiratie.

Omdat dit de 75e editie is, staat het magazine in het teken van feest. We laten zien hoe u vrolijk geborduurde kaarten maakt voor een bijzondere gelegenheid. Daarbij krijgt u van ons allerlei tips over hoe u probleemloos op papier borduurt! Bij het project over het borduren van bladeren krijgt u ook tips voor het borduren op kurkleer. Met dit project kunt u eindeloos veel kanten op, want we verwerken dezelfde bladeren ook in een decoratiestuk voor aan de muur.

Ook bij andere projecten krijgt u een feestgevoel. Wat dacht u van het bloemstuk, of de geborduurde hangplant – wie wordt daar niet blij van? Bovendien kunnen we alweer aan de slag voor de feestdagen. Lekker griezelen met Halloween, leuke slingers en pencil toppers voor Sinterklaas, en voor Kerst een heuse Kerstklok. Zelfs rekenen maken we deze editie een feestje, met ons project voor handige oefenschijven waarmee kinderen de tafels kunnen oefenen.

Het magazine is vrijdag 27 augustus voor abonnees verkrijgbaar en vanaf 1 september ligt het magazine in webshops en de boekhandels van AKO, Bruna en Primera.

Enfin – een nummer met een feestelijk tintje van een trotse uitgever.
We zijn enorm trots op ons blad, ons team en de trouwe lezers. StitchatHome is een tijdschrift dat u uit de drukte van de dag haalt.
Alles even aan de kant en heerlijk aan de slag met uw hobby: daar doen we het voor!

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:
Bloemenpracht * Breimand * Gorilla in de mist * Halloween * Hangplant * Herfstbladeren * Jelly Roll * Kaarten * Kerstklok * Knikkerzak * Mandje * Muizen * Oefenschijven * Onderzetters * Pencil toppers * Placemats * Sinterklaasslinger * Stola * Tafelloper * Uitnodigingen * Vrolijke wensen * Winterse taferelen in 3D
Technisch en praktisch:
Hoe te borduren op kaarten *  Basis voor vrijstaand kant (FSL) in Embird en teksten in Hatch

https://nl.pinterest.com/stitchathome/editie-75-najaar-2021-impressie/