Najaar 2019 nr 67

De zomer loopt alweer bijna ten eind en zo langzamerhand dus ook weer de regelmaat. Dat betekent dus weer tijd om u opnieuw te storten op uw geliefde hobby.
Om voor zoveel mogelijk inspiratie te zorgen, hebben we de afgelopen zomer hard gewerkt aan de aankomende editie.
Het blijft elke keer een uitdaging: welke technieken gaan we gebruiken? Wordt het een makkelijk of moeilijk project? Wat kunt u verwachten in deze editie?
Een editie met een afwisselend aanbod van mooie en creatieve onderwerpen.

Wat kunt u verwachten in de herfsteditie van 2019?

Een editie met een afwisselend aanbod van mooie en creatieve onderwerpen.
In dit nummer vindt u om te beginnen een schitterende avondjurk waarbij op tule is geborduurd.

Ook vind u in dit nummer al de eerste grote kerstprojecten zodat u zeker op tijd klaar bent. Daarbij is onder andere geborduurd op kurkleer en u vindt tevens de werkbeschrijving voor een grote hangende kerstboom. De kinderen kunnen hier naar hartenlust de geborduurde ornamenten in ophangen.

Ook aan de naderende koudere dagen is gedacht met een heerlijk warme sjaal, maar ook een comfortabele col, waar u zeker veel plezier van gaat hebben.

Het borduren met de couchingvoet is vaak een ondergeschoven kindje, maar deze keer hebben wij hier voor u een prachtig borduurmotief voor gemaakt.

Met het ‘kinderkrukje in hondenthema gaat u zeker uw (klein)kinderen blij maken, en anders is het wel met het schitterende schemerlampje met dolfijnen.

Verder hebben wij twee, totaal verschillende, quilten die allebei op de borduurmachine zijn gemaakt. Door de kleuren hiervan aan te passen, kunt u deze volledig aan uw interieur aanpassen. Trek hier wel even tijd voor uit, want het is best veel werk.

In deze editie

Beestenboel * Boomgaard * Borduren op tule * Crazy quilt tafelloper * Decoratiemandje * Droomloper * Flessenhouder * Halsdoek * Handwarmers * Hondenkrukje * Jack * Kanten zakken * Kussen * Kerstboom * Kerstornamenten * Knuffel * Lampje * Loper van leer *  Sjaal * Tas * Tegelquilt.

Technisch:
Knippen, kopiëren, plakken, dupliceren, spiegelen en roteren in PE-Design, het gebruik van CorelDraw SE in Bernina software V8 en meer leuke en nuttige tips.