Stitch & Quilt 85

Met trots presenteren wij de eerste vernieuwde editie van Stitch & Quilt. Stitch at home en Quilt & Zo gaan vanaf deze editie samen verder onder de naam Stitch & Quilt. Dit betekent dat je de vertrouwde projecten en patronen die je gewend bent, blijft ontvangen en dan aangevuld met nog meer creatieve ideeën en inspiratie.

In deze editie vind je volop zomerse projecten, zoals een zonnebloemenkleed voor op tafel, buitenkussens voor je loungeset, applicatievogeltjes en extra veel leuke tassen. Verder spraken we Kaffe Fassett over zijn inspiratie en nieuwste boek ‘Kaffe Fassett’s Timeless Themes’. Lees snel het interview en maak kans op een gesigneerd exemplaar van dit boek!

De downloads en patronen van deze editie vind je hier (de code vind je in het blad).
Geen abonnee? Bestel de editie via de webshop.