Editie 81 met leuke projecten en technieken

Voor u het weet valt de volgende uitgave alweer door de brievenbus.
Het magazine ligt vanaf 28 februari bij de abonnees op de mat en ligt vanaf 2 maart in webshops en in de boekhandel!

Ook wij vinden het heerlijk om weer beurzen te bezoeken! De leukste nieuwe dingen die we tegenkomen, passen we dan ook graag toe in onze projecten.

Zo hebben we in deze editie weer een hoop leuke projecten, zoals wol borduren. Een leuke techniek waarbij u na het borduren de wol opborstelt.
Daarnaast hebben we ook aandacht besteed aan het werken met jeans. Recyclen is helemaal hot en het kussen met de koe is dan ook gemaakt van oude jeans.

Voor de kat hebben we een gezellig quiltdekentje, maar dit quiltkleedje is natuurlijk ook heel goed te gebruiken voor andere doeleinden!

Opruimen past ook goed in het voorjaar en daarvoor hebben we handige etuis ontworpen met de franjetechniek. Bent u toe aan wat gezelligheid zonder afleiding? Dan kunt u het mobielbakje maken, zodat de telefoons wegblijven van de eettafel!

Een erg leuk en persoonlijk cadeau is het geboortetegeltje en de geborduurde bloem die u als kaart kunt versturen. In deze bloem zitten echte bloemenzaadjes die in de tuin geplant kunnen worden. Ook de tandenfee heeft zich aangediend en de melktandjes kunnen veilig opgeborgen
worden in een hoesje.

De prachtige borduurmotieven uit deze editie hebben veel variatie en daarom zijn ze geschikt voor iedereen: van kind tot volwassene,
als cadeau aan een ander of aan jezelf.

Kortom, u hoeft zich dit voorjaar niet te vervelen!

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:

Geborduurde sokken * Etui * Fringe bloemen * Geboortetegeltjes  * Hengsels * Kaart met bloemzaadje *  Kattenquilt * Koe appliqueren * Kip * Kussen * Ordner * Paashaas(t)klusje * Paasspel * Opbergringen * Vaas * Tafelloper * Tandenfee hanger * Welkomsbord * Quilt *
Zeep borduren

Technisch en praktisch:
Fringe bloemen en wol borduren