Voor je het weet valt de volgende uitgave alweer door de brievenbus.
Het magazine valt vanaf 25 november bij de abonnees op de mat en ligt vanaf 30 november  in webshops en in de boekhandel!

Nu de dagen weer een stuk korter zijn geworden, is het heerlijk om lekker achter de borduurmachine te kruipen. Dit nummer staat daarom boordevol inspirerende projecten voor de winter en de feestdagen! Voor deze editie hebben we veel inspiratie opgedaan bij allerlei (vak)beurzen. De leuke, nieuwe dingen die we daar hebben gespot, verwerken we in de projecten. Het is daarom een editie met veel afwisseling en uitdaging!

Het onderwerp “warm blijven” is niet te vermijden zo hebben we een heerlijke winterrrrvest waarin u lekker kunt wegkruipen. En wat dacht u van de leuk geborduurde warmtekussentjes die u makkelijk in de magnetron kunt opwarmen. Nog een heerlijke fles glühwein, die we speciaal hebben voorzien van een leuke verpakking, en het plaatje is compleet!
Er is genoeg om voor uzelf te maken, of om cadeau te doen: bestekzakjes, een lakensetje of eigen, gepersonaliseerde labels.
We laten u ook zien hoe u eenvoudig meer sfeer aanbrengt in huis, met het oog op de kerstdagen. Met een sneeuwbol, bijvoorbeeld, die door de glitters een extra leuk effect krijgt.
Ook kunt u uw eigen kaarten borduren om met de feestdagen rond te sturen. Of wat dacht u van een poef, een leuke tas of een mooie quilt?

Natuurlijk ontbreekt ook de technische uitleg niet. We laten u zien hoe eenvoudig het is om gaatjes in verschillende soorten dikke en dunne stof te repareren.
Tot slot geven we u wat nuttige tips over het gebruik van steunvliezen.

We hebben weer enthousiast gewerkt om een mooi tijdschrift neer te zetten, vol met projecten en gratis borduurpatronen. U kunt de projecten precies namaken, of er uw eigen draai aan te geven.

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:
Applicatiemotieven * Bestekzakje * Cadeauverpakking glühwein * Gnome * “In The Hoop” project * Kattentas * Labels * Lakensetje * Naaiaccessoire * Placemats * Poef * Reparatiebloemetje * Schort * Sneeuwbol * Sneeuwpop * Tas met sashikopatronen * Valentijn * Warmtekussentje *  Wenskaarten * Wintervest * Quilt

Technisch en praktisch:
Applicaties maken met Janome Artistic Digitizer 1.6
Nieuw in Bernina V9 Designer plus (1)  en uitleg over steunvliezen algemeen en borduren op organza, papier en karton.