Wij zijn benieuwd welk project uw favoriet wordt uit editie 79!

Voor je het weet valt de volgende uitgave alweer door de brievenbus.
Het magazine valt vanaf 26 augustus bij de abonnees op de mat en ligt vanaf 31 augustus in webshops en in de boekhandel!

Wij beginnen in deze editie 79 met prachtige violen. Het project bestaat uit negen panelen met vier verschillende motieven. Maar u kunt er natuurlijk zo veel (of zo weinig) maken als u wilt! Daarnaast hebben we een prachtig sterrendoek gemaakt en een compleet nieuwe garderobe voor Barbie.
We leggen ook even wat extra gewicht op het patroonpapier, zodat u het patroon niet langer aan de stof hoeft te spelden. Dit spaart tijd, waardoor u nog sneller aan de slag kunt met een project. Een eenvoudig herfstachtig kussen doet het ook altijd goed. De bladeren zijn gemaakt van gemêleerd garen en dat geeft een extra leuk effect.

We kunnen natuurlijk ook niet zonder de typisch herfstachtige pompoenen in verschillende afmetingen. Deze patronen zijn als naai- en borduurpatronen te gebruiken.
Verder is het even griezelen met een prachtig patroon van een felgekleurde klauw met Mylar en met spookjes die zijn geborduurd met glow in the dark-garen.
Ook zijn we alvast begonnen met een Kerstproject: een prachtige tafelloper. Zo kunt u daarvoor rustig de tijd nemen.

Er is dus weer genoeg om uit te kiezen. Ga er goed voor zitten en geniet van deze kleurrijke, herfstige StitchatHome!

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:
Abstracte vrouwen * Barbie garderobe * Knuffel * *Kussen * Herstsbladeren * Kerstloper * Knuffel * Paraplu * Patroongewichtjes * Pet * Pompoenen * Reverse appliqué * Spookjes * Sterren * Vogels op een wandkleed * Winterviolen

Technisch en praktisch:
Catalogus maken van borduurbestanden in PE11, Bernina V8 Trapunto en Reverse appliqué