Blikvangers!

We zitten alweer bijna in de tweede helft van het jaar en gaan richting de langste dag van het jaar.
Dat betekent: lekker veel tijd om  heerlijk achter de borduurmachine te zitten en de mooiste creaties te maken!
In deze editie van StitchatHome staan in ieder geval genoeg werkstukken.
Een blikvanger is bijvoorbeeld de prachtige standaard voor op de vensterbank of het dressoir. Er is geborduurd op skaileer met daaronder volumevlies.
Delen van het borduurmotief komen hierdoor prachtig naar voren.

Het wandkleed uit de jaren zestig is vooral een technische uitdaging. Het werkstuk bestaat geheel uit cirkels die allemaal op een andere manier zijn gemaakt.
Creatief puzzelen met stofjes geeft een heel origineel tintje aan een werkstuk. Dit ziet u ook terug in de placemats en onderzetters.

Een verdraaid leuk werkstuk is de geappliqueerde teckel. Deze wordt met de naaimachine gemaakt en u kunt er helemaal uw eigen slinger aan geven.
Wilt u een ijskoude verfrissing? Ga dan met de slinger van ijsjes aan de slag. Maak er zoveel als u wilt en varieer in de smaken!

En als u er even tussenuit wilt knijpen, neem dan één van de veelzijdige opbergtasjes mee.
Deze knijptasjes zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Een ander leuk cadeau-idee is de versierde foto. U maakt in een handomdraai van een persoonlijke afbeelding een leuk schilderijtje!
Kortom is er in deze editie voor iedereen wat te vinden: werkstukken die snel klaar zijn, of  projecten die juist meer tijd vereisen.

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:
Badmat * Cadeautje * Crazy quilt * In the Hoop keukensetje * Kleedje voor onderweg *  Lantaarn * Pannenlappen * Opbergzakken *
Ornament * Retro-wandkleed * Schoenenzak * Slinger * Strandlaken met kussen * Teckel * Versierde foto * Wandkleed

Technisch en praktisch:
Een applicatie maken in Embird en elastische emboss in Hatch 2.0