Voorjaar!

Deze komende editie heeft een frisse look met leuke en veelzijdige werkstukken.

Wij hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast bent als wij zijn. Wat kunt u verwachten in deze komende editie?

Er is voor elk wat wils, voor jong en oud.  Bijzonder in deze editie is het Formule 1-spel dat voor veel uurtjes speelplezier gaat zorgen. Dit spel is zeker niet alleen geschikt voor de kleintjes!

Verder vindt u in deze editie een zeer praktisch opbergkleed voor speelgoed. Maakt u dit project in een kleiner formaat, dan heeft u zomaar een leuk en praktisch make-up tasje! Wij hebben ook voortgeborduurd op de handpoppen uit de vorige editie en er een poppenkast bijgemaakt.
Erg inspirerend zijn de 3D-schilderijen met motjes. Door de kleuren te wijzigen omstaan prachtige vlinders die zo uit de lijst lijken te vliegen.
Wilt u alvast de lente in huis halen? Dat kan met de geborduurde aquarelbloemen of met een simpel te maken bloemstuk. Ook zijn we de paastafel met vrolijke paashazen niet vergeten.

Wij hopen dat de werkstukken u inspireren en stimuleren om er uw eigen draai aan te geven. Heeft u vragen, opmerkingen, ideeën of suggesties laat het ons vooral weten.

Het magazine valt vanaf vrijdag 25 februari bij de abonnees op de mat en ligt vanaf 2 maart in webshops en in de boekhandel!

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:

Afdekhorretje * Babyproject * Bloemen van aquarel * 3D-vlinders * Formule 1-spel * Handpoppen * Lente met bloemen en vlinders * Mylar vlinders * Munttasjes * Naaitas *  Naaldenmapje * Opbergkleed * Paashazen * Poppenkast * Wanddecoratie * Winkelwagentas

 

Technisch en praktisch:
Herhalende patronen maken in Janome Artistic Digitizer * Borduren op flexfolie