Voorjaarseditie StitchatHome 73 valt vanaf 26 februari bij de abonnee op de mat!

Er is weer hard gewerkt aan deze editie van StitchatHome en daarom kunnen we u verrassen met mooie werkstukken.

Naar het buitenland gaan is nog even geen optie, maar ook ons eigen land biedt erg veel moois. Wij hebben daarom veel werkstukken in een Hollands thema, bijvoorbeeld door Delftstblauwe kleuren te gebruiken. Deze werkstukken variëren van de traditionele borduurmotieven tot een moderne grote tas. En van schattig jurkje tot een tulpenprikbord in een Hollands tafereel.

Ook voor de Paasdagen hebben we een schattig borduurmotief dat op een schort geborduurd is, maar ook als toweltopper te gebruiken is. Tafeldekken wordt een echt feestje met de tafelloper met gemengde technieken die we voor u hebben ontworpen.

Heel handig en praktisch in deze tijd zijn de schattige hoesjes voor uw handgel. Makkelijk aan uw tas of kleding te hangen en zo neemt u ze zonder problemen overal mee naartoe.

Daarnaast hebben we een aantal praktische wijzigingen doorgevoerd in de tekst van de werkstukken. Zo geven we niet langer de moeilijkheidsgraad aan, maar het “niveau”. Dit vindt u ook terug in de inhoudsopgave. Ook staat in de benodigdhedenlijst niet meer de maat van de borduurring, maar de grootte van het kleinste borduurmotief. Hier hebben we voor gekozen omdat verschillende merken machines allemaal verschillende maten ringen hebben. Zo kunt u zelf makkelijk zien of het borduurmotief in uw borduurring past.

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:
Geometrische kussens * Glas-in-lood raamhangers * Hagedis * Hoesjes voor handgel * Hollandse vazen * Poppenjurkje * Knopendoos * Kalender * Kussen * Mondkapje * Tas in Mondriaanstijl * Tulpen van vilt * Pasen * Prikbord * Shopper * Tafelloper * Raamhanger * Vest

Technisch:
Werken in en met Afbeelding modus in Bernina software V8 * Ontwerpen in Layout & Editing met behulp van vectorbestanden