Vrijdag 28 augustus is het blad voor abonnees verkrijgbaar en vanaf woensdag 2 september is de nieuwe editie verkrijgbaar bij de vakhandel, webshops en boekhandels van AKO, Bruna en Primera.

Een keur aan projecten in allerlei stijlen, technieken en materialen

Ook in dit nummer vindt u een keur aan projecten in allerlei stijlen, technieken en materialen.
De zomer is nog lang niet ten einde, maar wij maken alvast een sprong naar december. (hoe lekker en comfortabel is dat, je wanen in de koude december dagen!)
Zo heeft u genoeg voorbereidingstijd voor de feestdagen. Voor de allerkleinsten hebben we een Sinterklaasspel met aankleedpoppetjes ontworpen. Een feest om te maken en straks voor de allerkleinsten een feest om mee te spelen.

Feesdagen 2020

Ook vindt u de eerste grote kerstwerkstukken, zodat u zeker op tijd klaar bent voor de feestdagen. Deze werkstukken variƫren van een speciale adventkalender tot een feestelijk versierde tafel.
En in deze editie vindt u ook alweer deel 3 van de seizoenenquilt en een werkstuk met wandversieringen op canvas.

Voor de koude dagen

Voor de wat koudere dagen kunnen kattenliefhebbers aan de slag met een stola met een hele speciale sluiting.
Of wat dacht u van een prachtige fleurige sjaal waarbij Hongaarse bloemmotieven omgezet zijn naar borduurmotieven. Een plaatje!
Begint het al te kriebelen bij u? Dat is precies de bedoeling. En u weet het, we vinden het leuk om de

Een beknopt overzicht wat u in editie 71 kunt verwachten:

Aankleedpopjes * Adventskalender * Boodschappentasje * 3D-schilderijen * Folklore bloemenshawl * Hoes voor tablet * Kerstlaars * kerstornamenten * Kussens * Naaimachinehoes * Poncho * Shopper * Sint en Piet * Sleutelhoesjes * Tegeltjeswijsheid * Tipi * Vierseizoenenquilt * Quiltkleed

Technisch: Trekcompensatie ontrafelt (Embird) en Spiraal patronen maken in Hatch