Editie 70 is een editie vol gevarieerde werkstukken

Vrijdag 22 mei voor abonnees verkrijgbaar en vanaf 27 mei ligt het magazine in webshops en de boekhandel!

Gevarieerde werkstukken

Ook in dit nummer heeft ons team voor de vele, gevarieerde werkstukken diverse technieken gebruikt. Er is weer voor ieder wat wils.
Toen we aan deze editie begonnen, hadden we ons niet kunnen indenken dat het leven zo’n bizarre wending zou nemen.
Dat zie je ook terug in de projecten: zo hebben we een kampeeritem, terwijl kamperen er de komende periode waarschijnlijk niet in zit.
Met een creatieve twist komen de vlaggetjes voor op de camping ook goed van pas in het huis, in de tuin of op het balkon. Zo creëer je toch nog een beetje een vakantiegevoel.

Haal de Hollandse zomer in huis

Ook op andere manieren halen we de zomer in huis. Met zonnebloemen, vaashoesjes, een gatenplant met een leuke twist, een vlieger, een quiltkussen en natuurlijk deel twee van de vierseizoenenquilt. Daarnaast vind je in deze editie een blouse met vele gezichten, een gezellige beestenboel op een
T-shirt en maken we gebruik van reliëfborduren.

Sla je aan het opruimen? Daarvoor hebben we een praktisch opbergsysteem voor de hobbykamer ontworpen voor allerlei materialen, met een grote tas waar onder andere een snijmat in past. Ook voor de kinderen is er genoeg leuks: een zonnescherm met een heus raceparcours en allerlei leuke autootjes, of een schattig kindertasje.
Kortom: uitdagingen genoeg!

Zoals u op de cover kunt zien hebben we lekker Hollandse projecten met een diversiteit aan bloemen en gezellige klompjes. Opnieuw een nummer met uitgebreide werkbeschrijvingen, een scala een projecten en gratis patronen.

Dank-u-wel

In deze tijden, waarin alles anders is dan normaal, is het extra duidelijk dat we geen magazine zouden kunnen maken zonder de mensen die zich keihard inzetten. Daarom wil ik alle medewerkers bedanken

Wij hopen dat het bij u goed gaat en uiteraard gezond bent en blijft en blijven we optimistisch doorgaan met onze passie.
Juist nu hebben sommige extra veel aan onze hobby, het handwerken!

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:
Beestenboel * Blouse * Kindertas * Kleurrijk op camping of tuin * Lekker Hollands * Placemat * Reliëf borduren * Tas * Vaashoesjes * Vierseizoenenquilt * Vlieselinehouder * Zonnebloemenkrans * Zonnehanger * Zonnescherm *
Technisch: Vergroten en verkleinen van borduurmotieven in Brother PE-Design en CorelDraw SE van Bernina V8