Editie 69 is een editie vol met prachtig werk

Wij hebben een sjiek gedekte tafel en daarnaast ook een prachtige placemat met bijbehorend bestekzakje. U zult uw gasten hier zeker te weten mee verrassen.
In deze komende editie komen ook spelletjes variërend van een cijferspel tot het moeilijkere tangram voorbij.

We hebben een start gemaakt met een heel bijzondere seizoensquilt en deel 2 van het cijferspel, het letterspel, is afgemaakt.
Een schattig babyitem zijn de tutteldoekjes en let ook even op het geweldige patroon waarmee je een kraag kunt opleuken.

Heel bijzonder in deze editie is de voeldeken
Deze is bedoeld voor mensen in de derde of vierde fase van de ziekte dementie. Een erg gevoelige fase die voor geliefden heel emotioneel is. Deze voeldeken stimuleert de zintuigen.

Aandacht voor Pasen
Een lippentasje en leuke eierwarmers voor Pasen en nog veel en veel meer, kortom, u zult zich beslist niet vervelen, er is weer een ruim aanbod aan werkstukken en gratis downloads.

Een beknopt overzicht wat u in deze editie kunt verwachten:
Bestekzakje * Crazy patch *  Crazy Quilt onderzetters * Eitjes * Eierwarmers voor Pasen * Kippen op stok * Kraagjes * Lampenkap * Lippentasje * Notitieboekje  * Placemat * Speelcijfers (deel 2) Tangram * Tuniek * Tutteldoekjes * Voeldeken  * Vier seizoenen quilt *

Technisch:  Bespreken we Premier+2 Create ‘hoe digitaliseren we een leeuwenkop’ en het gebruik van Coreldraw SE in Janome Digitizer 5.5