De winter doet bijna zijn intrede en de dagen worden steeds korter, dé perfecte tijd  om heerlijk achter de borduurmachine te kruipen.

Deze editie is een editie vol afwisseling.

We hebben leuke, vrolijke projecten maar ook projecten waar u wellicht een traantje bij weg moet pinken.
Maar voor bijna iedereen is het een periode waarin men terug blikt op het afgelopen jaar.

Met name de maand december is er vaak eentje met een lach en een traan.
De blijdschap van ouders die de eerste Kerstmis met hun kindje vieren en een traan voor diegenen die de feestdagen zonder een geliefde moeten doorbrengen.
In deze editie vindt u van beide emoties iets terug. Zo bevat deze StitchatHome onder andere een vrolijke mobiel gemaakt met krimpvlies, en een herinneringsquilt in combinatie met PhotoFabric.

Voor de feestdagen pakken we verder uit met een vrolijke kerstklok en voor de borduursters die geen grote borduurring bezitten, hebben we tekeningen hiervan als downloads zodat u dit vrolijke werkstuk toch kunt maken.
En wat vindt u van onze nieuwjaarskaarten met pakkende teksten? U kunt meteen aan de slag met deze geborduurde nieuwjaarskaarten en bent dus goed voorbereid op het nieuwe jaar!

En u moet er dan wel even de sokken inzetten, maar de speelletters met bijpassende mand zijn wel een geweldig Sinterklaascadeau. En anders zijn de vrolijke kabelbinders een prima alternatief.

Aan onze technische pagina’s hebben wij het ontwerpprogramma Hatch toegevoegd.
In deze editie maakt u kennis met dit programma, dat als basis Wilcom heeft.

Kortom, deze editie is er één met een enorme diversiteit aan werkstukken, dus ga er maar eens goed voor zitten.

In dit nummer vindt u o.a.

Boodschappentas van kurk * Feestelijke clutch * Herinneringsquilt * Kabelbinders * Kerstklok* Kerstmuts * Klassiek in een modern jasje * Leeskussens * Mobielhanger met vissen * MMXX (2020) gloort aan de horizon * Nieuwjaarswensen * Speelletters * Speldenkussen * Stropdassen tassen * Superheld * Toiletjuffrouw * Vest * Wijntas met onderzetters*

En technisch maken we motiefsteken in Hatch en maken we zelf randpatronen / buitenlijnen in Embird.