Rectificatie StitchatHome editie 67 Beurzenpagina:

Deze beurs beurs vindt plaats in de  Brabanthallen in Den Bosch, www.textielplusfestival.nl
Op het Textiel Plus Festival (voorheen Handwerk- en Quiltdagen) vindt u alles op gebied van textiel en handwerk! Het belooft opnieuw een bijzonder evenement te worden. Meer dan 100 standhouders verkopen er de mooiste materialen voor breien, haken, quilten, patchwork, vilten, naaien, borduren, spinnen, weven en zelfmaakmode.
Het inspirerende onderdeel Arts & Crafts maakt het aanbod compleet met een grote vari√ęteit aan handgemaakte, handgeverfde en ambachtelijk vervaardigde materialen, kleding, sieraden, accessoires en kunst. Heerlijk snuffelen dus tussen de mooiste materialen en de nieuwste trends. U kijkt uw ogen uit bij de unieke exposities van vermaarde quilt-, vilt- en textiele kunstenaars. Laat u inspireren op 14 t/m 16 november 2019!