Hier staan wij ook!

Handwerkbeurs Gent
De kracht van deze derde Handwerkbeurs is dat er uitsluitend textiele hobby’s te vinden zijn. Borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode, alles wat met textiel te maken heeft is hier te vinden. Als speciale gast is Sophie Santoire (voorheen Furbeyre) uitgenodigd. Zij creëert unieke textiel kunstwerken door stoffen, verf en zijde te combineren met haar naaimachine. Zij zal tijdens de beurs workshops verzorgen.

8 t/m 10 november, Flanders Expo te Gent (België)

www.handwerkbeurs.nl/gent

Wanneer: 8 t/m 10 november
Waar: Flanders Expo in Gent
Meer informatie: www.handwerkbeurs.nl

De Handwerkbeurs heeft een  exclusieve aanbod van textiele hobby’s. Borduren, breien, haken,quilten, vilt, zelfmaakmode: alles wat
met textiel te maken heeft is hier te vinden.