Felicitaties aan Liesbeth!

Liesbeth

Liesbeth Ouwerkerk-Noordam werkt namelijk voor de 65ste keer mee aan StitchatHome…..dat is wel een felicitatie waard!

Vanaf editie 2 heeft Liesbeth in de redactie gezeten, hoewel deze niet apart in de colofon werd benoemd. Zij heeft zich in het begin met name beziggehouden met de invulling van het magazine. In editie 6 zagen we het eerste artikel van haar en vanaf editie 7 konden we genieten van haar onbegrensde creativiteit. Dat ze van alle ‘markten’ thuis is, heeft ze in de loop der jaren laten zien. Met een enorme kennis van de diverse softwareprogramma’s, werkstukken met een klassieke uitstraling of juist experimenteel, Liesbeth is altijd even enthousiast.

Dat Liesbeth ook erg gastvrij is, blijkt uit het feit dat we jaren achtereen onze kerstborrel voor medewerkers bij haar thuis mochten houden. Zij zorgde dan niet alleen voor een fantastisch buffet, maar bedacht ook elk jaar weer een leuke workshop voor ons allemaal.

Vanaf deze plaats wil StitchatHome Liesbeth ontzettend bedanken voor haar jarenlange, onmisbare bijdrages aan ons magazine. We hopen dat we nog jaren van je creativiteit en kennis kunnen genieten.