Editie 65 alweer verschenen

Vandaag gaat editie 65 naar de drukker!
Een editie met een frisse look en wij hopen natuurlijk dat u weer net zo enthousiast over bent over deze uitgave als wij.

Wat kun u verwachten In deze editie?

  • Vrolijke lentewerkstukken waarbij we het paasfeest uiteraard niet vergeten zijn. Er zijn kippen en eieren in overvloed in prachtige kruissteekmotieven.
  • De lente is het seizoen van de narcissen. Deze prachtige bloemen hebben wij voor u op een blouse verwerkt. Ook prachtige tulpen komen volop aan bod, verwerkt op een mandje in Delftsblauw.
  • De tas in Desigual-stijl is een hele uitdaging voor de gevorderde borduursters en naaisters, maar na dit harde werkt heeft u dan ook een pronkstuk.
  • Voor de buitensporters hebben wij een speciaal veiligheidshesje ontworpen zodat u in het donker goed zichtbaar bent.
  • Aan in en om de keuken hebben we uiteraard ook gedacht. Zo vindt u stoere geborduurde leren schorten, speciaal voor de ‘keukenprinsen’.
  • Ook laten we u zien hoe u zelf een superhandig opbergrek voor kruidenpotjes maakt.

Kortom, u zult zich beslist niet vervelen, er is weer een ruim aanbod aan werkstukken en gratis downloads.

Vrijdag 22 februari voor abonnees en vanaf 28 februari in webshops en de boekhandel verkrijgbaar!

In dit nummer vindt u o.a.
Blouse * Cadeau-envelop * Geurzakjes* Kinderrok en shirt * Kruidenrek * Mandje* Naai-etui * Paaskleed * Paasletters * Puzzelbeer * Spijker, net even anders * Tulptegel * Sokken borduren* Sleutelhangers * Stoer schort voor mannen * Tas in desigual-stijl * Veiligheidshesje * Vlinderdecoratie *
Technisch: Bespreken we de nieuwe functies in Pe-Design 11 en gaan we tekeningen omzetten naar borduurmotief in de software.