Het najaarsnummer zit vol ideeën voor herfst, Sinterklaas en Kerst

We kunnen ons alweer verheugen op het najaarsnummer! Deze zal deze week verschijnen en op uw mat vallen als abonnee.

In de boekhandel verschijnt magazine over 3 weken!

We proberen, na deze warme zomer, weer in ons normale ritme te komen.
Wellicht kunt u opnieuw de tijd vinden om aan de slag te gaan met de keur aan werkstukken die in deze komende editie staan. We hebben ons best gedaan om allerlei verschillende werkstukken in dit nummer op te nemen, zodat er voor iedereen weer wat tussen zit!

We zijn ook al hard aan de slag gegaan met de feestdagen, zodat u zich op tijd kunt voorbereiden.
Voor de kleintjes hebben we uiteraard werkstukken met betrekking tot Sinterklaas en ook hebben we al wat voorbereidingen getroffen voor de kerstdagen. Laat u bijvoorbeeld inspireren door onze ‘foute’ kersttruien; we zien uw versie met belangstelling tegemoet!

Natuurlijk zijn er ook werkstukken die betrekking hebben op de komende herfst, bijvoorbeeld een prachtige tafelloper met servetten, een lampionplant en een tas van gestikte wol. Heel bijzonder is de quilt in Escher-stijl, waarbij de technieken quilten en borduren samenkomen. Van de metamorfose van een keukenstoel tot een elegante lantaarn, u vindt het allemaal terug in deze editie.

Er zijn ontzettend veel mails binnengekomen van lezers die hun versie van de werkstukken, die ze uit vorige edities hebben gemaakt, laten zien. Heeft u ook een project gemaakt geïnspireerd op een werkstuk uit ons magazine? Deel dit met ons zodat wij ook een indruk krijgen van wat u zoal maakt!

In dit nummer vindt u o.a.
Applicatie kok *Sintaftelkalender * Quilt in Escherstijl (Deel 1) * Ginkgoloper * Lampionplant * Foute kersttruien * Samen’-plaid * Sintaftelkalender * Jelly quilt * KEUKENstoel * Sinterklaas in de touwen * Advent-kerstsok * Lantaarn * Kerstballen van vilt * Bij de tijd * Tafelloper * Hoe dek ik een tafel? * Tas van gestikte wol en Technisch het ontwerpen van embossing-patronen in PE-Design en Premier+ – Splitsen van motieven