Ook in dit nummer vindt u een keur aan projecten in allerlei stijlen en met bijzondere materialen. We zijn ook erg blij met de samenwerking met onder andere Clipartpolis, die u vast wel kent! Zij hebben fantastische mooie tekeningen in alle soorten en smaken!
Ook maken zij exclusief voor StitchatHome tekeningen die wij speciaal voor u omzetten naar borduurmotieven. Zo ook bijvoorbeeld deze fantastische dames, zijn ze niet beeldig?!

U kunt zonder meer stellen dat dit een heel zomers nummer is geworden. Op de cover ziet u prachtige motieven geborduurd op horrengaas, en sierlijke applicatievlinders van organza.

In deel 2 van de tafeltent kunt u helemaal losgaan met werkstukken die met reizen te maken hebben, en van het ‘Mens erger je niet’-spel zult u jaren plezier hebben.
Wat ook een bijzonder en eigenlijk een voor elk jaargetij bestemd item is, zijn de vrolijke, weersbestendige bloemen. Deze vrolijken uw tuin op. Voor binnen kunt u aan de slag met een kleurrijke vingerplant.
Handige projecten zijn het beloningsbord en een etui om al uw snoeren in op te bergen.

Wij wensen u veel plezier met deze nieuwe editie en wij horen graag van u wat u er van vindt!

In dit nummer vindt u o.a.
Afrikaanse schaal * Vliegengordijn * Tafeltent * CrystalWork * Standtas van horrengaas * Dikke dames * Bloemige blouse * Kamerscherm * Vingerplant * Visafval * Mens-erger-je-niet * Eeuwige bloemen * Feest! * Beloningsbord * Bonte koe * Kabeletui * Rond kussen * En technisch gaan we eindeloos randen maken en bespreken we de nieuwe functies in Embird.