StitchatHome heeft een metamorfose ondergaan en wij hopen natuurlijk dat u daar net zo enthousiast over bent als wij.
De werkbeschrijvingen vindt u vanaf editie 61 bij de werkstukken zelf. U hoeft dus niet meer naar achteren te bladeren, dit maakt het voor u overzichtelijk en hopelijk vindt ook u dit prettiger werken.

Zoals velen van u trouwe abonnees zijn, zo hebben wij ook een trouwe groep van medewerkers die elke editie weer zorgen voor verrassende werkstukken. Toch leek het ons een goed plan om dit team uit te breiden en daarom hebben we hiervoor vorig jaar op sociale media een oproep geplaatst.
We werden bedolven onder de reacties. Uit deze reacties hebben wij een aantal mensen uitgenodigd om u en ons te verrassen met één of meerdere werkstukken. Dat dit een gouden greep is geweest kunt u in dit magazine ook zelf constateren.
Met het thema ‘Lekker huiselijk’ haalt u het voorjaar in huis met vrolijke werkstukken.
Laat u verrassen en stel uw lijstje van favoriete werkstukken op!
Editie 61 verschijnt 23 februari! En in webshops en boekhandel vanaf dinsdag 27 februari verkrijgbaar!

In editie 61:
Welkomstbord * Laptoptas * Scahduwschilderijtjes * Boekenleggers * Portugese tegelwand * Bladonderzetters * Speeleten * Gepuncht loungekussen * Eierhoedjes * Home Sweet Home-schort * Mexicaanse deurstopper in kruissteek * Bollenvelden en opbergkussen * Stoer jongensschort * Placemats ‘Italiano’ * Tafelloper * Hollandse tas * Tafeltent deel 1 *
Technisch: Gebruik toverstafje om te digitaliseren in Bernina software V8 * Uitborduren van de Free Standing Lace (FSL) patronen en Premier+ Create (Velvet)