Handwerkbeurs 15-16-17 en 18 februari 2018

Wat gaan we doen?
Het thema is…. hartjes.
Wij vragen u om een schilderij te maken van 30 x 30 cm met als thema met hartjes. U kunt daarbij gebruikmaken van diverse materialen zoals textiel, mylar, wolvilt, organza, angelina etcetera. Het schilderij moet gemaakt worden met één of meerdere van de volgende technieken: machinaal borduren, quilten, naaien, vilten, punchen, locken en/of vrij machinaal borduren.

Wedstrijd 2018
Zorg dat u erbij bent want zoals u weet zorgt StitchatHome altijd voor een zeer aantrekkelijk prijzenpakket voor de beste 10 inzendingen. Verras ons met een mooi, origineel en creatief ontwerp. Alvast heel veel succes en plezier met het maken! Er is dit jaar géén wedstrijd speciaal voor de jeugd.

Prijzen worden onder andere gesponsord door:
Bernina, G. Brouwer & Zn, Clover, De Gast Borduurwinkel, Euroyarn, Gütermann, Janome, Leokas Creative, Madeira,Naaimachinecentrum Rouwendal, Stof AS, Pfaff, Via Nova en VHZ Webshop.
En wat een prachtige prijzen hebben we wederom weer, zoals onder andere:
* Software pakket t.w.v. € 999
* Toolbox module t.w.v. € 249,-
* diverse quiltstof pakketten
* Leren opbergbox t.w.v. € 99,-
* diverse waardebonnen webshops
* garenboxen
* stofscharen en nog veel en veel meer!
Wij zijn dan ook zeer blij met onze sponsoren.

Doe mee en win!
U dient uw inzending te voorzien van uw gegevens, Inschrijfformulier , project en een foto van het werkstuk, uiterlijk 27 januari 2018 in ons bezit te zijn. Vermeld op het inschrijfformulier duidelijk uw gegevens en de gebruikte technieken.

Naametiket:
Vermeld uw naam, e-mailadres en telefoonnummer op een label van ongeveer 5 x 10 cm en bevestig dit aan uw werkstuk. Voorzie het schilderij van een ophangsysteem zodat het schilderij tijdens de beurs opgehangen kan worden.

Stuur uw (deugdelijk verpakte) werkstuk naar:
StitchatHome , T.a.v. de redactie, Kerkstraat 63, 6987 AB Giesbeek

Voorwaarden
Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van StitchatHome en leveranciers of distributeurs van machines, garens, etc. Tevens zijn uitgesloten van deelname winkeliers en demonstratrices.
StitchatHome behoudt het recht tot publicatie van alle ingezonden werkstukken.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees voordat u begint de algemene voorwaarden voor de wedstrijd.