Mogen wij u even voorstellen aan de nieuwe Stitch at Home! Uw vertrouwde Stitch heeft een heel nieuwe ‘look & view’ gekregen: een nieuw, fris jasje inclusief nieuw logo.
Stitch at Home wil vooral inspirerend zijn en dat straalt de cover nu ook helemaal uit. Nog een paar weekjes geduld voordat dit nummer bij u bezorgd wordt…Ook in dit nummer heeft ons team voor de vele, gevarieerde werkstukken diverse technieken gebruikt. Er is weer voor ieder wat wils.
De zomer staat synoniem voor zon, zee en strand, dus het thema ‘maritiem’ staat centraal. Keuze genoeg met de vele inspirerende werkstukken in dit heerlijke zomernummer. Variërend van espadrilles tot een ligkussen met maritieme motieven. Maar ook stoere jeanskussens en handige boekomslagen die ook door de beginnende borduurster goed te maken zijn.
Heel bijzonder is het buitenschilderij van tafelzeil maar ook de bloemenslinger met lampjes is een echte eyecatcher. Het wordt een feestje in de tuin! Blader ook even door naar de  vakantiefoto die met diverse technieken tot stand is gekomen,  een mooie bron van inspiratie. Voor kinderen hebben we niet alleen badges, maar ook een heel leuk tipidorp waar ze zich volledig op kunnen uitleven.

Verwacht vanaf 30 mei 2017

Veel borduursters zien door de vele soorten steunvliezen die er zijn door de bomen het bos niet meer.
Daarom hebben wij in deze editie de belangrijkste en meest gebruikte vliezen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

In dit nummer:
Anker kussen  – Badges –  Bloemenslinger – Boekomslag  – Buitenschilderij  – Campingset  – Flamingoquilt  – Relaxkussen  –  Skyline –  Strandtas –  Tipidorp – Vissenkleed – Zomertas–Vliezenoverzicht  – Technisch en nog veel meer.