StitchatHome is dit jaar alweer haar 15de levensjaar ingegaan! Nog steeds wordt er met veel passie en enthousiasme gewerkt aan elke editie, en we luisteren ook graag naar uw wensen. Afgelopen jaar hebben wij veel verzoeken gekregen om in onze technische rubriek het Embird-programma op te nemen. In deze editie vindt u dan ook een uitgebreid artikel over het ontwerpen van een reverse applique in dit programma.
Ook hebben we hele goede reacties gehad op de artikelen met de plotter. Naast het nieuwe magazine PlotatHome, dat 25 maart wordt verwacht, krijgt dit onderwerp ook nog een plaatsje in deze StitchatHome, waarbij de nadruk wordt gelegd op de combinatie met textiel en borduurmachine.
In deze editie bouwen we met de werkstukken een klein feestje. Voor in de kinderkamer hebben we hele vrolijke spookjes, maar deze vrolijke gezichtjes kunnen ook zo op een kussen of trui geborduurd worden. Ook staan we uitgebreid stil bij Pasen, zodat u uw paastafel straks helemaal in sfeer kunt dekken.
Verder tonen we een vaas in appliqueertechniek waarmee u de lente in huis haalt! Daarnaast laten we u eindeloos veel variaties zien met pic-packnopen. Ook zeer verrassend is het geborduurde schilderij met spijkers.

In dit nummer vindt u o.a.
geboorteslinger * glitterlamp * spijkerschilderij * servetring * cadeaudoosjes * onderzetters * spookjes * paasbest * poppenkast * rij veilig * geboorteslingers * omgekeerde applicatie * quilt * punch en pimpen * kus(sen) * jas

Technisch: Letterspel Janome * omgekeerde applicatie Embird * cadeaudoosjes snijplotter

Bewaren

Bewaren