Wat een opkomst en gezelligheid bij de stand van StitchatHome zondag op de Handwerkbeurs! Het thema van de wedstrijd werd dit jaar met veel enthousiasme onthaald, te zien aan de vele inzendingen. Er waren een hoop leuke, bijzondere en creatieve stukken ingezonden. De top tien werd beloond met een hele hoop prachtige prijzen!

Alle ingezonden werkstukken werden van 9 tot en met 12 februari getoond op de Handwerkbeurs in Zwolle. Bezoekers van de beurs zijn gedurende deze vier dagen in de gelegenheid gesteld om op de mooiste inzending te stemmen. Hiermee kon de publieksprijs gewonnen worden.

Naast de publieksprijs zijn er ook prijzen uitgereikt door een vakkundige jury. De juryleden hebben de inzendingen beoordeeld op creativiteit, originaliteit, techniek, netheid en kleurgebruik. Op de laatste dag van de beurs zijn de onderstaande prijswinnaars bekendgemaakt en werden de grote prijzen (met dank aan onze sponsoren!) uitgereikt.

1ste prijs, Hennie Teunissen. Zij heeft een Singer naai- en borduurmachine, model LEGACY SE300 t.w.v. € 1.399,-* Van harte gefeliciteerd!

Uitslag volwassenen

2de prijs Janome FM725 punchmachine (Wildschut) t.w.v. €329,-
3de prijs Bernette Rome 3 van Bernina t.w.v. €329,-
4de prijs ScanNCut CM300 t.w.v. € 299,-

en nog veel meer mooie en grote prijzen.


Uitslag Jeugd

 

 

 

 

 

Het publiek heeft het meest op het werkstuk van Ietse van Kaam (volwassenen, nr 4) en Femke Rook (jeugd) gestemd. Zowel Ietse als Femke hebben daarvoor een extra prijs ontvangen.
Uit alle ingevulde stemblaadjes is het kaartje van mevrouw A. Oderink getrokken; ook zij heeft daarom een prijzenpakket t.w.v. €50,- gewonnen.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door alle sponsoren!
Amann Group Mettler, Bernina, Brother, G. Brouwer & Zn, Clover, De Gast Borduurwinkel, Euroyarn, Gütermann, Janome, Leokas Creative,
Mode Maken Doe je zo, Naaipatronen.nl,  Ant. Schröder, Singer, VHZ Webshop en Wildschut.

Wij willen de sponsoren heel erg bedanken.
Mede door alle sponsoren is het mede mogelijk deze wedstrijd te organiseren.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren