Handwerkbeurs Zwolle 9 t/m 12 februari 2017

Ditmaal wederom een leuke wedstrijd, waarbij weer bijzonder mooie prijzen te winnen zijn!

Wat gaan we doen?

PunchschilderijWij vragen u om een schilderij te maken van 30 x 30 cm met als thema ‘Van blauw naar groen’. U kunt daarbij gebruik van diverse materialen zoals textiel, myler, wolvilt, organza, angelina etcetera. Het schilderij moet gemaakt worden met één of meerdere van de volgende technieken: machinaal borduren, quilten, naaien, vilten, punchen, locken en/of vrij machinaal borduren.

De jury beoordeelt alle werkstukken en zal 10 winnaars aanwijzen. De eerste drie winnaars ontvangen vervolgens één van de grote prijzen. En ook voor de andere winnaars hebben we hele mooie prijzen!
We hebben deze keer prijzen met een waarde tot maar liefst € 1.399,-!

De wedstrijd is exclusief voor StitchatHome-abonnees.
Niet-abonnees: Wordt abonnee en doe mee!

Wij zijn zeer blij met onze sponsoren die zich reeds hebben aangemeld:
Amann Grroup Mettler, Bernina, G. Brouwer & Zn, Clover, De Gast Borduurwinkel, Euroyarn, Gütermann, Janome, Leokas Creative, Mode Maken Doe je zo, Naaipatronen.nl, Ant. Schröder, Singer, VHZ Webshop en Wildschut.

Doe mee en win!

U dient uw inzending te voorzien van uw gegevens, inschrijfformulier, project en een foto van het werkstuk, uiterlijk 27 januari 2017 in ons bezit te zijn. Vermeld op het inschrijfformulier duidelijk uw gegevens en de gebruikte technieken. 

Naametiket:
Vermeld uw naam, e-mailadres en telefoonnummer op een label van ongeveer 5 x 10 cm en bevestig dit aan uw werkstuk. Voorzie het schilderij van een ophangsysteem zodat het schilderij tijdens de beurs opgehangen kan worden.

Stuur uw (deugdelijk verpakte) werkstuk naar:
StitchatHome , T.a.v. de redactie, Kerkstraat 63, 6987 AB Giesbeek.

Voorwaarden

Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van StitchatHome en leveranciers of distributeurs van machines, garens, etc. Tevens zijn uitgesloten van deelname winkeliers en demonstratrices. StitchatHome behoudt het recht tot publicatie van alle ingezonden werkstukken.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees voordat u begint de algemene voorwaarden.

Thema wedstrijd 2017 / Patroon uit editie 56-2016