Beste StitchatHome,

Als het magazine weer uitkomt ga ik hem meteen bekijken, geweldig! Er zitten een hoop prachtige werkstukken in, met name van de knuffels uit editie 54 was ik helemaal weg. In elke editie staan wel ontwerpen waar je mee aan de slag wil gaan. Bovendien is het erg fijn dat je de patronen vaak opnieuw kan downloaden, zodat je niet alles kwijt bent  als je computer een keer crasht.
Dit creatieve magazine geeft de meeste gratis patronen. Ik heb ook ervaring met andere met name Engelstalige Embroidery magazines. Hierin staan maar een paar borduurpatronen die je kunt downloaden, maar alleen in een bepaalde periode.
Alleen maar terechte lof, dus!Stitch 5022a

Met vriendelijke groeten aan het hele creatieve team van ‘StitchatHome’.
En Judith Schol heel erg bedankt voor de snelle reacties en afwikkeling voor het nazenden van het magazine waarvan ik in eerste instantie alleen het label en verpakking had ontvangen, Aukje.