Na de maan gemaakt te hebben is ook het zonnetje, mede dankzij jullie hulp achter de schermen, gelukt! Hij is erg mooi geworden, ik ben er heel blij mee.
Ik wil jullie bedanken voor alle inzet. Jullie zijn super, Griet Schoeman.

Zon-webNa wat uitzoek werk hebben we het euvel kunnen traceren:
Het patroon van de zon heeft een afmeting van 200 x 200 cm en kan daarom op de relatief  kleinere machines gelezen en gemaakt worden.Patronen zomaar verkleinen kan niet altijd, blijkt hier ook.  Indien het verkleind werd in het niet-oorspronkelijke ontwerpprogramma gingen de wangen ‘stuk’. Wij hebben daarom het patroon van de zon iets verkleind (175 x 175 cm) zodat deze ook met kleinere machines gemaakt kan worden. Dit patroon is nu ook gratis (met code) te downloaden op onze site.
In editie 55 bij Tips & Hints besteden wij hier extra  aandacht aan.