Cover E55

Abonnees kunnen het nieuwe nummer vanaf zaterdag 20 augustus verwachten.

U herkent het vast wel, met een hoofd, foto’s en tassen vol ideeën weer huiswaarts na een dagje uit of vakantie om daar de ideeën uit te werken. Wij hadden in ieder geval deze zomer weer genoeg inspiratie voor dit nummer zodat u weer kunt  genieten van diverse mooie werkstukken.
‘Van oud naar nieuw’ is de rode draad die door deze editie loopt. Van borduurringen die een tweede leven krijgen, tot een lampenkap die in een modern jasje gestoken is. Maar ook een beugeltas en een poef met retro-stripfiguren.

Sla ook onze Tips & Hints pagina niet over, ditmaal is deze gericht op de gratis downloads. En vergeet ook niet te kijken op onze wedstrijdpagina met een heel bijzonder thema. Ook maken we een start met de kerst en wel door te borduren op inpakpapier. Op veler verzoek hebben we ook werkstukken voor en door de diverse snijmachines. Heerlijk creatief nazomeren dus. Geniet!

In dit nummer onder andere: Nostalgische lamp – Dame met vlecht – Bloemstuk – Draagtas – Speelboekje – Zeefdruk prints – Tafelen met inpakpapier –  Ballerina’s in tutu – Boekenkast quilt – Zitzak – Shopper met de plotter – Wedstrijd en nog veel meer.