Wat een opkomst en gezelligheid bij de stand van StitchatHome. De wedstrijd was dit jaar iets anders van opzet, maar voordat de beurs begon hadden we al erg veel corsages ontvangen. Al deze vroege inzenders hebben een extra prijs ontvangen van € 10,-. Ook dit jaar waren er weer fantastische en bijzondere inzendingen, en natuurlijk ook veel grote en mooie prijzen. Alle ingezonden werkstukken naar aanleiding van onze ‘versier de paspop met een corsage’ wedstrijd werden van 11 t/m 14 februari 2016 getoond op de Handwerkbeurs in de IJsselhallen in Zwolle.

Overzicht inzendingen

Overzicht inzendingen

De bezoekers van deze beurs zijn gedurende vier dagen in de gelegenheid gesteld om de mooiste corsage uit te kiezen voor de publieksprijs. Naast de Publieksprijs zijn er talrijke prijzen (met dank aan de sponsoren) uitgereikt. Men kon een eigen prijs grabbelen met een waarde van € 25,- tot maar liefst € 150,-.

De juryleden hebben alle de inzendingen beoordelen op creativiteit, originaliteit, techniek, netheid en kleurgebruik.
Inmiddels zijn de drie winnaars bekend die één van de grote prijzen hebben gewonnen.

1ste prijs Hennie Teunisse zij wint de Pfaff creative 1.5 naai- en borduurmachine
t.w.v. € 1.499,-
2de prijs Margreet van der Vliet zij wint de ScanCut CM 840 t.w.v. € 499,- van Wildschut naaimachines
3de prijs Francien Dorlas zij wint de Brother Innov-is NV27 naaimachine t.w.v. € 449,-

Winnaars

De nummers 1, 2 en 3

De StitchatHome publieksprijs is de prijs voor de beste corsage gekozen door het publiek. Dit is de schoudercorsage van Margreet van der Vliet geworden. Winnaar van de actie “stem op de publieksprijs en maak kans op een prijs t.w.v. € 75,-“ is geworden Yvonne Botter uit Zutphen.
Ook zullen wij binnenkort het goede doel bekend maken waar we alle corsages aan doneren. Dus houdt onze website, facebookpagina en twitter in de gaten!

De deelnemers:

Volwassenen:
Liza Braat, Maaike Dijkman, Loes la Fleur, Marlies Wessels, Mia van de Venne, Ida Holwerda, Margriet van der Vliet, Jolanda Zemering, Roely Rook, Maria van Vugt, Nelly van Riet, Hennie Teunisse, L. Groen, Dinie Tjoonk, Trieneke van der Es, A. Fennema , Wies Ruim, Neel Mieras, van Maria Vugt, Jacqueline Bevers, Gerlinde Pluister, Anjo van Walderveen, Suus Verbruggen, Heidi Springorum, Francien Dorlas, Monique van Corstanje, Nel van Woensel, Tonnie Lansink, Monique van Neunen, Jopie Stam, Erika Boomsma, Cisca de Jong en Gerda Boeve.

Jeugd:
Lieke Zemering en Manouk Bevers

NB: deelnemers in willekeurige volgorde.