In onze nieuwe editie staan een aantal leuke werkstukken waarbij geëxperimenteerd tijdschrift-SAH-53-schaduw_101253268wordt met alternatieve en verrassende materialen.

We borduren en naaien op tafelzeil, koffiezakken en jute. Een hele uitdaging, maar waanzinnig leuk om te doen. En wat dacht u van borduren op metaal? We maakten meerdere werkstukken met metaal, en op de Tip & Hints pagina vindt u handige adviezen over verschillende soorten metaal en welke naalden u het best kunt gebruiken. In een alternatieve quilt zijn fietsbanden, papier en balsahout verwerkt, hoe leuk is  dat!

Bent u een fervent kampeerder, dan is het caravanproject geknipt voor u. Maak er dan gelijk een sportief vest bij en voor de (klein)kinderen geappliqueerde T-shirts.

Kortom, u hoeft zich dit voorjaar als het aan ons ligt niet te vervelen.