tuinstoelkussensNog niet zo lang heb ik een borduurmachine aangeschaft, na intensief gebruik van de  naaimachine. Ik heb al jaren een abonnement op uw blad. Het is altijd weer genieten wanneer ik deze op de mat vind. De vele tips en trucs maken StitchatHome tot een bron van inspiratie om aan de slag te gaan en leuke dingen te maken.

Hier een voorbeeld van één van mijn vele projecten:
Mijn tuinstoelkussens waren verschoten en versleten. Ik heb toen van 4 kussens en resten gordijnstof en enige coupons, 2 nieuwe gemaakt. Ik heb ze opgefleurd met een borduurpatroon dat ik online vond. Veel succes met de volgende edities en hartelijke groeten,
Lucienne Le Guen

Deel uw werkstukken met ons

Heeft u de laatste tijd nog werkstukken uit ons blad of op eigen houtje gemaakt? Laat ze ons en de andere lezeressen zien en stuur uw werk in! Online nog even inspiratie opdoen? Bekijk onze Pinterest-pagina.