Cover editie 49Binnenkort verschijnt het voorjaarnummer. Een heerlijk, fris lentenummer dat voor ieder wat wils biedt en waar weer met veel passie aan is gewerkt.

Voor de borduursters hebben we zowel speelse als elegante borduurmotieven. Een groot gedeelte hiervan is gratis te downloaden en is op meerdere manieren te verwerken.

Ook de werkstukken zijn weer zeer gevarieerd en maken de lente in ons los. Zoals de fraaie parfumdoos bijvoorbeeld. Maar ook een heuse kippenfamilie, vrolijke kinderschilderijtjes en een vogelkooi. Voor de quilters hebben we een romantische ‘cozy quilt’ en een geweldig loungekussen. Ook de naai-sterren worden op hun wenken bediend, inclusief de dames die de sprong wagen naar het vrijmachinaal borduurwerk. Verder combineerden we twee werkstukken met een verbluffend eindresultaat.
Kijkt u ook even bij de leuke snelklaarprojectjes op de cadeaupagina. Origami met stof, vlinders in het haar haar, als boekenwijzer of sleutelhanger… allemaal leuk!

In het vorige nummer is de werkbeschrijving al aangepast. Voortaan vindt u deze achter in het magazine, de downloadcode vindt u als vanouds op de eerste pagina van de werkbeschrijving.

Fladder door deze 49ste editie en maak er wat moois van!