klokHet thema voor de jaarlijkse StitchatHome wedstrijd klinkt als een klokje: de klok! Een dankbaar onderwerp waar u alle kanten mee op kunt. Staand of hangend; pendule, wekker of koekoeksklok; digitaal of analoog; klein of groot; bont of juist ingetogen: leef u uit maar zorg dat u op tijd begint.

De wedstrijd is deze keer exclusief voor StitchatHome-abonnees! Alleen voor de jeugd tot 16 jaar maken we hiervoor een uitzondering. Bent u nog geen abonnee, geen nood. Indien u nu een abonnement op 8 nummers neemt, kunt u ook meedingen.

Inmiddels is de deadline voor het insturen van de klok voorbij. De uitslag van deze alweer tiende wedstrijd wordt weer tijdens de Handwerkbeurs van 12-15 februari 2015 in Zwolle bekend gemaakt, bij stand nummer 44.
Zorg dat u erbij bent want er is weer een heel fraai prijzenpakket samengesteld. Ook hebben we een fantastische publieksprijs. Een Sew Mini…dus kom langs en stem op uw favoriet!

Fantastische prijzen!

6D Premier husqvarnaWe zijn onze sponsoren zoals Huqvarna Viking, Bernina, Brouwer, Veltrop zeer erkentelijk, en zijn blij dat zij zo gul aan het prijzenpakket willen bijdragen. Dankzij hen wordt het prijzenpakket in 2015 méér dan geweldig. De wedstrijd is nu al een succes. Als u nu niet meedoet, weten wij het ook niet meer…

Chicago-7_bernetteZo stelt Huqvarna Viking een 6D softwarepakket ter beschikking, met een waarde van € 1.700,00! Bernina verraste ons met de Bernette Chicago 7 t.w.v. € 999,- en Brother stelt de allernieuwste naaimachine, de Innov-is 1100 ter waarde van € 999,- en ScanNCut CM840 ter waarde van € 599,- beschikbaar.
En ook Brouwer en Veltrop hebben fantastische prijzen beschikbaar gesteld. Verder sponsoren nog Amann group Mettler, Applicatie en Zo, Bordurama,  Coats, Clover, Euroyarn Holland, De Gast Borduurwinkel, Gritzner Naaimachines, Gütermann, Janome, Leokas Creative, Markower, Modemakedoejezo, mijn.witteengel.nl, Naaipatronen.nl, Prym en Ant. Schröder en Wildschut.