Cover editie 48Ook zo benieuwd naar de nieuwe ‘Stitch’?
Houdt u brievenbus in de gaten, want vanaf 22 november 2014 wordt u weer verrast met véél inspiratie, véél creatieve ideeën en véél leuke tips!
Dat we steeds bezig zijn om StitchatHome nog mooier te maken, zult u ook deze keer weer ervaren. Zo wordt de werkbeschrijving niet meer op ander papier gedrukt, maar is deze vanaf nu op hetzelfde papier als de rest van het magazine. Dit heeft als voordeel dat werktekeningen nu ook in kleur – en dus mooier en duidelijker – kunnen worden afgedrukt.

Wat kunt u allemaal verwachten?

We hebben weer een keur aan werkstukken waaronder twee prachtige, maar totaal verschillende quilts. We hebben leuke items over onder andere het werken met fietsbanden en houd u vast … scheerschuim! Uiteraard slaan we de feestdagen niet over en kunt u helemaal los met het maken van fraaie, kleine kerstwerkstukken. U komt zowel stoere als chique, handige en decoratieve werkstukken tegen. Kortom: keuze, inspiratie en tips genoeg. Precies zoals u Precies zoals u van ons gewend bent.
Dat wordt genieten, dit winternummer!

Mis het niet!

Kersthangers * Stoere body * Trendy shopper * Stilleven (quilt) * Klok * Haken met kralen * Was- en rugzak * Stof marmeren * Riemen en nog veel meer!