Cover editie 47Met de vakanties achter de kiezen duiken we de herfst in. Samen met het nieuwe nummer van StitchatHome dat u trakteert op lekker veel nieuwe, eigentijdse en bijzondere werkstukken. Er zit ongetwijfeld iets voor u bij.

Ditmaal een aantal snelklaar Sinterklaasprojecten voor de allerkleinsten, maar u kunt ook al voor de kerstdagen aan de slag. We delen allemaal ‘de liefde voor’ het naaldvak en hierop voortbordurend vindt u diverse projecten.
Variërend van een grote hoeveelheid speldenkussens tot een gequild wandkleed.

Van grote shoppers om uitgebreid te winkelen tot een gitaartas die de liefde voor muziek laat zien. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat… deze werkstukken zijn met liefde voor u ontworpen. Samen vieren we de herfst!

Deze editie 47, herfst 2014, verschijnt rond 23 augustus.

PS: Neemt u na uitgifte van het magazine vooral een kijkje op de wedstrijdpagina en website, daar wordt het nieuwe thema voor 2015 onthuld!