Stitch 4315eEr komt weer een leuke wedstrijd op de handwerkbeurs in Zwolle, 13-14-15 en 16 februari 2014. Ook deze keer hebben wij weer een grote prijzenpot.

In het najaarsnummer is het thema onthuld.
De volwassenen kunnen zich uitleven op een beschermhoes voor de (naai-, lock-, punch-of borduur)machine, de jeugd kan aan de slag met een naaidoos of –box. De uitslag van onze inmiddels befaamde wedstrijd zal weer tijdens de Handwerkbeurs van 13-16 februari 2014 in Zwolle bekend worden gemaakt. Zorg dat u erbij bent, want ook deze keer is er weer een heel fraai prijzenpakket samengesteld.

Meedoen?

Download als PDF het inschrijfformulier en de wedstrijdvoorwaarden.
Houd onze nieuwsbrief en website dus goed in de gaten!

Prijzenpakket wordt mede mogelijk gemaakt door:

Stitch 4315g

Applicatie-en-zo.nl, Amann Group Mettler,  Bernina, Bordurama, Brother, Coats, Clover, Gütermann, Homeij, Janome, Madeira, Modemakedoejezo, Museum de Kantfabriek, Naaipatronen.nl, Prym, Singer® (VSM Nederland BV), Ant. Schröder, Veltrop Shop en vele anderen.

Bekijk de film van de afgelopen 2013 editie in Zwolle.