[Advertorial]

Belettering

Op pagina 26 van editie 43 vindt u een technisch artikel over belettering. U kunt dit volledige artikel hier als PDF downloaden.

WilcomIn oktober vindt er een speciale workshop plaats die is toegespitst op de vernieuwde functies van Wilcom Elements 3. Wilcom International en Corel ® Corporation brachten in januari van dit jaar de borduursoftware Elements 3 uit. Hierbij zijn de nieuwste versies van Wilcom DecoStudio e3 en EmbroideryStudio e3, geïntegreerd met CorelDRAW ® Graphics Suite X6.

Dit nieuwe, modulair opgebouwde concept, biedt u een flexibele en betaalbare manier om die functies te kiezen die u nodig heeft en eventueel naderhand toe te voegen. Daarnaast is er een aantal nieuwe functies toegevoegd waardoor sneller resultaat behaald wordt tijdens het ontwerpproces.

Door de verbeterde integratie met Corel X6 kunnen afbeeldingen snel worden omgezet naar steken. Hierdoor wordt het een plezier om samen met één van de vernieuwde Wilcom e3 producten, zelf te ontwerpen of digitaliseren.

Voor meer informatie over de workshop kunt u contact op nemen met EmbroTools.eu / 030 8200224 of kijk op www.elements3.eu.