Cover editie 42Rond 28 mei 2013 kunt u het nieuwe nummer van StitchatHome weer verwachten.

Het magazine is ditmaal dikker dan normaal. Niet 60 maar maar liefst 68 pagina’s dik! En naast het machinale handwerken vindt u nu ook hobby handwerken!

Verder is de vormgeving wat aangepast. Een vraag van de lezers die regelmatig terugkomt is of de benodigdheden bij de artikelen geplaatst kunnen worden.

Hier zijn wij mee aan de slag gegaan en het resultaat ziet u terug in dit nummer Graag zien wij uw reacties op de nieuwe vormgeving.

Op de site vind u de oude en nieuwe vormgeving terug. Hier alvast een “sneek preview” van een van de vele projecten uit het nieuwe nummer en laat ons weten wat u van onze nieuwe vormgeving vindt.

Oude layout

Pagina in oude layout

nieuwe layout

Pagina in nieuwe layout

 

Stuur uw reactie naar: redactie@stitchathome.nl. U maakt dan ook nog kans op een GRATIS machine(borduur)garenkit met ‘stik en trek’ van Gütermann t.w.v. € 21,95. Uw mening telt bij StitchatHome!

Stitch 4202fOok in het aankomende nummer: Vogels met nestjes.

De nestjes in de broedboom zijn gemaakt met de Clover basket frames. Hier ziet u een voorbeeld van de frames en hoe gemakkelijk ze te maken zijn.

De andere varianten zijn gemaakt met ballonnen. In het komende magazine vindt u de precieze werkwijze terug van dit bijzonder werkstuk, gemaakt van allerlei restmaterialen.

Rond 28 mei 2013 kunt u het nieuwe nummer van StitchatHome weer verwachten.

Bent u abonnee maar heeft u nummer 42 (zomer 2013) uiterlijk dinsdag 4 juni 2013 nog niet ontvangen? Mail dan naar redactie@stitchathome.nl

* Nazending tot maximaal 4 maanden na uitgave van het magazine.

Stitch 4203a