Cover editie 40Nieuwste editie kunt u verwachten vanaf 24 november 2012.

Elk jaargetijde heeft zo z’n charme en dat geldt ook van de winter. Hoewel de dagen korter zijn en het buiten koud is, maak je het in huis weer lekker knus. De verwarming aan, kaarsjes op tafel en in een luie stoel met… de splinternieuwe StitchatHome. Dit is alweer de 40-ste editie en wij werken er nog steeds met net zoveel plezier aan, als toen we begonnen.

Wij zijn blij met zoveel trouwe lezers, velen van u zijn al in het bezit van meerdere verzamelmappen om alle magazines handig in op te bergen. Bekijk op YouTube hoe praktisch de verzamelmap werkt en bestel deze ook, om u magazines overzichtelijk in te bewaren.

Het was deze keer een waar sprookje om ‘de Stitch’ (zoals de meesten onder u het tijdschrift noemen) te maken. Elke keer worden ook wij weer verrast met werkstukken, die door onze medewerkers worden bedacht en gemaakt. Iedereen heeft hier zijn eigen invulling aan gegeven, de werkstukken variëren van elfen tot een afbeelding van 1000 en 1 nacht en van een prachtige beddensprei tot een prinsessenjurk. Duik dus heerlijk weg in deze ‘sprookjesachtige’ StitchatHome.

Veel inspiratie, het StitchatHome team.