Collage taartenDit jaar bestaat StitchatHome 10 jaar en dat willen wij samen met u vieren. Noteer daarvoor in uw agenda de Handwerkbeurs 2013 in Zwolle, van 14 t/m 17 februari in stand nummer 31. Het thema voor de wedstrijd is deze keer ‘taart en gebak’ en voor de kinderen ‘slingers/vlaggen’. Wij laten ons dan ook graag verrassen door uw mooie, originele, creatieve en smakelijke ontwerpen. Wordt uw inzending volgend jaar de ‘kers op de taart’?

Meedoen?

Prijzen worden deze keer gesponsord door onder andere:
Amann Group Mettler, Applicatie en Zo, Bart en Francis, Bernina, Bordurama, Brother,
Clover, Gütermann, Janome, Lewenstein, Madeira Game, Modemakedoejezo,
Museum de Kantfabriek, Naaipatronen.nl, Pfaff, Pre Design Studio, Prym, Ant. Schröder, Stof tot Verven, Veltrop Shop, VHZ Webshop, De Witte Engel en nog vele anderen.