handwerkbeurs 10 jaarEen succesvolle en erg gezellige Handwerkbeurs in Rotterdam ligt net achter ons en we richten ons zo langzamerhand alweer op de volgende feestelijke Handwerkbeurs in Zwolle. Want niet alleen StitchtatHome bestaat 10 jaar ook de Handwerkbeurs bestaat alweer 10 jaar. Dus dubbel FEEST op de Handwerkbeurs!

En ook deze keer organiseren we weer, zoals u van ons gewend bent, een wedstrijd.
Doe mee aan onze wedstrijd en maak een originele, leuke en inspirerende taart en/of slinger.
Op 15, 16 en 17 februari 2013 zijn wij, met de door u gemaakte taart en/of slinger, te vinden op de handwerkbeurs in Zwolle in stand nummer 31.

Meedoen?

Ook deze keer hebben wij weer veel fantastische prijzen:

De prijzen worden onder andere gesponsord door:
Applicatie en Zo, Amann Group Mettler, Bart & Francis, Bernina, Bordurama, Gütermann, Lewenstein, Madeira Game, Meervilt, Mettler, Modemakedoejezo, Naaipatronen.nl, Pfaff, Prym, Veltrop Shop, VHZ webshop en nog vele andere.