Collage taarten10 jaar StitchatHome! Deel in de feestvreugde en maak kans op één van de prachtige prijzen.

Dit jaar bestaat StitchatHome 10 jaar en dat willen wij samen met u vieren. Noteer daarvoor in uw agenda de Handwerkbeurs 2013 in Zwolle, van 15 t/m 17 februari. Het thema voor de wedstrijd is deze keer ‘taart en gebak’ en voor de kinderen ‘slingers/vlaggen’. Wij laten ons dan ook graag verrassen door uw mooie, originele, creatieve en smakelijke ontwerpen. Wordt uw inzending volgend jaar de ‘kers op de taart’?

Meedoen?

Prijzen worden deze keer gesponsord door onder andere:

10 jaar stitchathomeApplicatie en Zo, Mettler, Bernina, Bordurama, Borduurstudio DigiBear, Gütermann, Lewenstein, Madeira Game, Mettler, Modemakedoejezo, Naaipatronen.nl, Pfaff, Prym, Veltrop Shop en nog vele andere.

Zorg dat uw inzending uiterlijk 26 januari 2013 in het bezit is van redactie.
Het adres:
StitchatHome I wedstrijd, p/a Zuidwestsingel 10, 4611 KE Bergen op Zoom

Vermeld duidelijk uw naam en adres, telefoonnummer, uw leeftijd en welke techniek(en) u gebruikt heeft. Indien u uw werkstuk niet tijdens de prijsuitreiking kunt ophalen, sluit dan een voldoende gefrankeerde envelop in met uw naam en adres zodat wij uw werkstuk retour kunnen zenden.

Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van StitchatHome en leveranciers en/of distributeurs van machines, fournituren etc. Tevens zijn uitgesloten van deelname winkeliers en demonstratrices. StitchatHome behoudt het recht tot publicatie van alle ingezonden werkstukken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Over de wedstrijd voor de kinderen, het maken van slingers/vlaggen, leest u meer in het volgende nummer en op de website.