theemustenwedstrijd 2012 collageDe wedstrijd met de theemutsen, afgelopen week was een succes! We hadden erg veel inzendingen deze keer. Alle ingezonden werkstukken n.a.v. onze theemutsenwedstrijd werden van 17 t/m 19 februari 2012 tentoongesteld op de Handwerkbeurs in de IJsselhallen in Zwolle.

De bezoekers van deze beurs zijn gedurende drie dagen in de gelegenheid gesteld om de mooiste theemuts uit te kiezen voor de Publieksprijs. Naast de Publieksprijs zijn er talrijke prijzen uitgereikt door een vakkundige jury. De juryleden hebben de inzendingen beoordeeld op creativiteit, originaliteit, techniek, netheid en kleurgebruik. Op de laatste dag van de beurs zijn de onderstaande prijswinnaars bekendgemaakt en de prijzen uitgereikt.

En alle sponsors nogmaals bedankt!
Applicatie en Zo, Bernina, Bordurama, Brother, G Brouwer & Zn BV, Clover, De Fontein Tirion uitgevers, De Gast Ontwerpstudio, Lewenstein, Gütermann , Husqvarna Viking, Janome, Madeira, Mettler, Modemakendoejezo, Naaimachinecentrum Rouwendal, Naaipatronen.nl,  Prym , Veltrop Shop, De Witte Engel.

Theemutsenwedstrijd 1ste prijsVolwassenen

 • 1ste plaats Corine Post
 • 2de plaats Elles Norbart
 • 3de plaats G. Boeve
 • 4de plaats Trieneke van der Es-Godlieb
 • 5de plaats Anjo Walderveen
 • 6de plaats Irene Pineda
 • 7de plaats Sandra Moek
 • 8ste plaats Ria Zandbergen-Bakker
 • 9de plaats Alie Dijk
 • 10 de plaats Caralinde Pluister

En verder hebben meegedaan en gewonnen: Erica Boomsma, Karin de Goede, Gerda Doeser, Suus Verbruggen, Loes lafleur, Jose Versmissen, Corrie Kleinevoort, Maria van Vught, Marlies Wessels, Karin de Goede, M. Lemmers, Mia van der Venne, Mary Johannisse, Jeanette de Bruijne, Lianne Maesen, M. Timmermeester, Hermien van Megen, Toos Mulders

Theemutsenwedstrijd 1ste prijs kinderenKinderen

 • 1ste plaats Jaimy de Bruijne
 • 2de plaats Annemieke Zandbergen
 • 3 de plaats Nella Goela
 • 4de plaats Femke Rook
 • 5de plaats Ilse Rook

Ook een leuke prijzen voor Kirsten Kaminski, Cemal Hamamci, Max de Swart

Door het publiek is de van Ria Zandbergen als winnaar gekozen en heeft dus naast de prijs die ze reeds had gewonnen een extra prijs in ontvangs mogen nemen.
En deze publieksprijs is gewonnen door mevrouw G. Sieders uit Staphorst

Wij feliciteren iedereen met de gewonnen prijzen. Door de vele sponsoring is een ieder in de prijzen gevallen. Wij bedanken u voor de deelname en hopen volgende keer weer op zo’n fantastische opkomst !
In het volgende magazine zullen wij uiteraard ook nog verslag doen van deze fantastische beursdagen en winnaars!

De volgende beurs waar u StitchatHome kunt vinden is de Borduurwereldbeurs in Sliedrecht.

handwerkbeurs 2012 zwolleStand Handwerkbeurs 2012 Zwolle