Editie 30, zomer 2012 voorpagina

Het wordt smikkelen en smullen in dit nieuwe nummer van StitchatHome! Zomerse ijsjes en heerlijke dropjes, dat belooft wat. Het gaat ook een hele drukke zomer worden, vooral voor de sportliefhebbers onder ons. De temperaturen stijgen en hopelijk zet dit heerlijke weer door, zodat we lekker in de tuin kunnen genieten van een high tea in de schaduw van een zelfgemaakte parasol. En onder het genot van een kopje thee kijkt u naar de Olympische spelen, die bij ons het thema zijn van een uitgebreide outfit in dit magazine.

De kinderen kunnen ondertussen heerlijk spelen met een goed gevulde pizza of een Engelse dropketting maken. Wilt u ze aan het sporten krijgen, dan hebben wij een aangepast Twisterspel, wat behoorlijk wat lenigheid vraagt.

Voor de ‘heethoofden’ onder ons, gaan we met Spaanse pepers aan de slag, verwerkt in een wanddecoratie in verschillende technieken. Uit het Verre Oosten hebben we super leuke kimono’s die goed als badjas kunnen dienen voor over een badpak.
Laat u verrassen en smikkel van deze goed gevulde StitchatHome.

Veel lees- en maakplezier met dit heerlijke zomernummer.