Voor u verzameld: Interessante tentoonstellingen, zoals: Tassenmuseum Hendrikje, Samen op Stap!  Museum voor Naaldkunst Winschoten: Permanente expositie van kant, naaigerei, merklappen en pronkrollen.

Samen op Stap!

Schoen en hoeden van 1900 tot nu.”

In de tentoonstelling Samen op Stap! combineert Tassenmuseum Hendrikje haar collectie tassen met schoenen en hoeden uit andere collecties. De tentoonstelling laat de ontwikkeling zien van tassen en schoenen van 1900 tot nu: van een accessoire tot een ‘must have’, essentieel voor elke vrouw die op stap gaat.

samen op stapHet museum toont historische en hedendaagse schoenen en tassen van ontwerpers en modehuizen zoals Prada, Jan Jansen, Christian Louboutin en Stella McCartney.

Het museum is gevestigd in een schitterend historisch pand  aan de Herengracht. In dit pand zijn twee stijlkamers met plafondschilderingen en schoorsteenpartijen uit de 17de en 18de eeuw te bezichtigen.

nog t/m 2 september 2012, Amsterdam
Voor meer informatie ga naar  www.tassenmuseum.nl

Museum voor Naaldkunst Winschoten

Permanente expositie van kant, naaigerei, merklappen en pronkrollen.
(Uitsluitend op afspraak geopend)
Doorlopende expositie, Winschoten
Website: http://home.kpn.nl/navetsjs