Romantisch

Met ons magazine haalt u het voorjaar in ieder geval in huis. De werkstukken zijn lekker gevarieerd, zoals u van ons gewend bent, met deze keer een romantisch tintje.

StitchatHome lente 2012Zo onder andere een prachtige geborduurde sprei of de opnieuw gedecoreerde paspop in pasteltinten, het fraaie gequilte kussen…

Ook het artikel over kwasten en franjes kan maar zo de aanzet zijn tot het maken van fraaie stukken. Klassieke kussens zijn in een modern jasje gestoken met “Velvet” letters.

We hebben een hele vrolijke plantentas. En ook een toppers uit dit lentenummer is het wandkleed met vazen. Laat het een aanzet zijn voor uw eigen variant hierop. De moeders en oma’s onder ons gaan natuurlijk voor de babyponcho en het knuffelkussen.

Bent u al aangestoken door het cupcakevirus? U weet wel, die vrolijk gedecoreerde kleine cakejes die op elk feestje passen, en groot én klein goed smaken. Het inspireerde ons en hopelijk ook u tot diverse leuke items voor uw keuken of om cadeau te doen. En tot slot kunt u kiezen uit tal van leuke ontwerpen en patronen voor pasen.

Geniet van deze StitchatHome met boordevol originele werkstukken waar u zo aan zult willen beginnen. Veel lees en maakplezier met dit romantische voorjaarsnummer.

U kunt de downloads van de werkstukken uit deze editie vinden bij editie 37.